|
|
hortwiczek
OSTO6
Geroj pisatel
|
 |
« Reply #1 on: 15 March 2008, 10:50:08 AM » |
|
Taaaakze: 1)Branky amme, jen se musi ty Zrzkovi lehce zkulturnit. 2)Site nemame, pohou Kangaroos, Blansko, Wallowa, Iktocante? 2+)Vapno-prdpokladam, ze jej nekdo bude mit, popr Jack se zepta na lajnovacku na hristi:) 3) S dopravou na misto, parkovanim apod, problem urcite nebude. 4)Jack se musi optat na hospodu, zda budou mit otevreno, popr co nabizi. 5)Pavel ma v zasobe doufam dostatek obcerstveni. 6)Zacit obvolavat fanousky, at jich tam mame tuze:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
nechces si opravit ty chyby, se to docela spatne cte, jinak jeste k tomu obcerstveni, mam se zeptat Tatky jestli nam tam neotevre stanek s obcerstvenim? Jidlo, pochutiny, nealko, alko atd.. Chceme nebo ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bulo
OSTO6
Geroj pisatel
|
 |
« Reply #3 on: 15 March 2008, 10:54:52 AM » |
|
Huaáááá je to tady!! S tím vápnem by se přinejhorším dalo vzít to z gymplu... Nej problém budou podle mě sítě...komu mám napsat? Nebo už někdo psal? Stánek: pokud Jack domluví hospu tak nechceme..zbytečná práce navíc.
|
|
|
|
|
|
Coito, ergo sum
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
uz jsem psal vyrobci, pristi tyden tam budu volat, kdyz tak nahradni reseni, pujcit site od klokanu a jednu branku ositit jinak:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
jeste jednou nez to zapadne, obcerstveni ANO nebo NE? Dal by se zaridit gulas, kurata, prase cokoliv, ale potrebuji vedet co chceme abych se zeptal.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
Tak a uz je to jenom tady:-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bulo
OSTO6
Geroj pisatel
|
 |
« Reply #7 on: 15 March 2008, 11:18:28 AM » |
|
Azmír: ok...poslal sem ti ten návrh na mejl...je to takové okrouhlané, tak to zkoukni.
|
|
|
|
|
|
Coito, ergo sum
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
uz jsem ti odpovedel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hortwiczek
OSTO6
Geroj pisatel
|
 |
« Reply #9 on: 15 March 2008, 11:47:37 AM » |
|
S tim stankem bych se zaridil podle hospody,pokud tam nic nebude, tak se nejaky gulasek, boklasky ci kuratka hodili:)my bychom za nej enco platili, nebo by se provoz stanku uhradil z trzeb? Naky vinko od vinaru by se tez melo dovalit predpokladam:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
To nevim, bych se musel zeptat, prave proto se ptam jestli ano nebo ne, protoze oni to taky potrebuji vedet dopredu a cas bezi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
No ale v hospode ti asi neudelaji rizek s bramborovym salatem pro 50lidi, na to v brezi nejsou zarizeni:-) Nebo jo?
Jinak, ptal jsem se, pokud by to byl stanek, ze by prodavali za svoje ceny, tak stim nebudeme mit zadne naklady, jen je zapotrebi zajistit elektrinu a prostor. Ve stanku si muzeme nechat zajistit co budeme chtit. Nejednodusi pry ten rizek s bramborovym salatem. Ale klobasky, kure, nebo cokoliv jineho by nemel byt problem. Stejne tak jako cepovane napoje alko nebo nealko napoje. Je jen otazkou jestli se to oplati a jestli o to bude dostatecny zajem. Pokud by to bylo venku hodil bych to hangaru aby se dalo divat primo na hriste:-)
Tak to zhodnotte a dejte vedet, zbytek zaridim ja.
|
|
|
|
« Last Edit: 15 March 2008, 05:05:49 PM by AzmiR »
|
|
|
|
|
|
Jack
|
 |
« Reply #12 on: 15 March 2008, 05:09:47 PM » |
|
Mohlo by se toto dohadování ještě aspoň o týden posunout? Já dám před Velikonocema (protože dnes večer či zítra ráno to nestihnu) řeč ještě se starostou, sepíšeme smlouvu, domluvíme se na občerstvení a vše se tady včas objeví. Jinak V Březí jsou dvě hospody kde se v sobotu vaří a myslím že 50 lidí jsou schopny nakrmit.
|
|
|
|
|
|
Jenom sympaťáci umírají mladí... A.J.R. - Red Dwarf
|
|
|
|
zeJ
Guest
|
Ok. Beru na vedomi.
EDIT: Takze timto si beres na starost obcerstveni, ok? Abys toho nemel na sebe pak moc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ČervotoČ
|
 |
« Reply #14 on: 15 March 2008, 09:57:13 PM » |
|
Jak moc dopredupotrebuje vas tatka vedet o tom stanku? Jinak s hangarem by problem byt nemel 
|
|
|
|
|
|
Ten jenž rád vrtá
|
|
|
|